Bejelentkezés

x
Search & Filters

Skindred - November 14-én az Akvárium klubban koncertezik a reggae-t és metalt ötvöző brit csapat



A brit származású Skindred zenekar ismét fellép hazánkban, november 14-én az Akvárium klubban. Nem is olyan rég jártak itt nálunk a VOLT fesztiválon, de a nagy sikerre és az őrületes hangulatra való tekintettel a srácok úgy döntöttek idén még egy koncertet adnak, most Budapesten.

A kapukat 20:00-kor nyitják meg , a belépő pedig 3.900 forint elővételben, amit az Akvárium Klub oldalán könnyen be lehet szerezni  vagy pedig 4500 forint a helyszínen. A zenekar a Kis HALL-ban fog játszani, így megéri minél előbb beszerezni a jegyeket, nehogy valaki lemaradjon november egyik legnagyobb reagge metal bulijáról!

Az 1998-ban alakult zenekar a heavy metal, alternative rock, reggae és punk elemit vegyítve az egyik legegyedibb bandának számít napjainkban, így a rajongóknak kötelező programnak számít a fellépésük. A Skindred egyik legkiemelkedőbb tagja az énekes Clive "Benji" Webbe, akinek énekstílusa és egyedi hangzása semmiképpen sem elhanyagolható. A banda 5 nagylemezt tudhat már a háta mögött, a kirobbanó sikert arató 2002-es Babylon-nal kezdve, ami korszakot teremtett, hiszen reagge elemekkel vegyítették a metal műfajt. A legutolsó album a Kill the Power című korong, ami energikus és a zenekartól már megszokott profi hangzásával szintén tartja azt a kiemelkedő színvonalat, amit több mint 10 éve képviselnek a srácok.

 


Olyan szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy mi is ott leszünk az eseményen, sőt, videó interjút és készíteni fogunk a zenekar egyik tagjával, a többi legyen meglepetés! Reméljük ti is sokan ott lesztek, és az Akváriumban sikerül legalább olyan jó pörgős fesztiválhangulatot teremteni, mint idén VOLT-on!

Facebook esemény itt!

ONLINE JEGYEK:

Az akvariumklub.hu-n, a  ticketportal.hu-n, és a fesztivaljegy.hu-n kaphatók.

 


 

Címkék: 
Skindred