Bejelentkezés

x
Search & Filters

Slash elárulta, milyen volt újra felvenni a kapcsolatot Axl Rose-zal



Slash és Axl Rose 19 évig nem beszéltek a Guns N' Roses Not In This Lifetime turnéja előtt, 2015-ben azonban Axl felhívta Slash-t, ezután személyesen is találkoztak, azóta pedig ismét együtt zenélnek, Slash pedig örül, hogy sikerült túllépniük a régi sérelmeken.
 
"Nem tudom, én fel mertem volna-e hívni Axl-t, mert introvertált típus vagyok és nehezen veszem rá magam az ilyesmire. A személyes találkozás katartikus élmény volt, sok mindent meg tudtunk beszélni, ami régóta nyomasztott minket, bár hozzáteszem, a sajtó az évek során sokkal nagyobbra fújta ezt az egészet, mint amekkora valójában volt. De kétségtelen, hogy tényleg volt bennünk keserűség és voltak bizonyos személyes problémák, amiket nem részleteznék. Olyan ez, mint egy hosszú házasság: akkor is akadhatnak gondok, ha amúgy szereted a másikat. Nagyon szürreális élmény volt, amikor először álltam újra a színpadon Axl mellett. Mi voltunk azok és ugyanazokat a dalokat játszottuk, mint régen, mégis egészen más élmény volt."
 
A Not In This Lifetime turné több mint két éve indult, Axl és Slash mellett Duff McKagan is újra tagja a Guns N' Roses-nak, Izzy Stradlin és Steven Adler viszont nem.