Bejelentkezés

x
Search & Filters

Slash: "A horror és a meztelenkedés a két kedvenc témám!"



Nyáron a soproni VOLT Fesztiválon ad koncertet Slash Myles Kennedy-vel és a The Conpirators-szel, és ha követitek a gitárost valamelyik közösségi oldalon, bizonyára észrevettétek már, hogy előszeretettel posztol fura dolgokat. Egy interjúban ennek okáról beszélt.
 
"Szeretem megosztani, ha látok valami furcsaságot a Tumblr-ön, a Pinterest-en, vagy valami más bizarr oldalon. A horror és a meztelenkedés a két kedvenc témám. Egyébként a zenémről is posztolok, de az túl kiszámítható, kell mellé valami más is. Élvezem, hogy olyasmiket is láthatnak tőlem az emberek, ami meglepi őket. Igaz, több horrorfilmnek is voltam már a producere, úgyhogy ez a téma kapcsolódik hozzám valamennyire."
 
 
A VOLT nyitónapja egy igazi rockfesztivállá alakult, hiszen a már korábban bejelentett Slipknot elé igazolt a Cypress Hill, a Papa Roach és az Amaranthe, így a Tankcsapda a tervezettől eltérően egy nappal később, Slash előtt mutatja be 30 éves, jubileumi showját. Szintén csütörtökön, újdonságként lép színpadra a hard rock, funk, rap és thrash jellegzetességeit elegyítő Ugly Kid Joe.