Bejelentkezés

x
Search & Filters

Slash szerint bőven vannak ötletek egy új Guns N' Roses albumhoz



Slash a jövő hónapban új lemezt ad ki Myles Kennedy-vel és a The Conspirators-szel közös zenekarával, de a rajongókat ennél is jobban foglalkoztatja az a kérdés, hogy vajon új Guns N' Roses album is lesz-e valamikor és a legendás gitáros biztató dolgokat mondott.
 
"Amikor elkezdődött a Not In This Lifetime turné, főleg olyan dalokat írtam, amelyek inkább a Guns világához álltak közelebb, mivel abban a közegben mozogtam. Aztán tartottunk egy kis szünetet és akkor már másmilyen ötleteim voltak. Ugyanakkor a Conspirators pont azért izgalmas, mert Myles is mindig tele van elképzelésekkel és ezek általában egészen mások, mint az enyémek. Ezért olyan sokszínű a zenei világunk. A Conspirators-t már nyolc éve csináljuk és ezalatt kialakult egy bizonyos munkamódszer, amely szerint dolgozunk és ez remekül bevált számunkra. A Guns-nál viszont még csak most mérjük fel, hogy mi lehetne a legjobban működő megoldás, és mivel szinte folyamatosan turnézunk, még nem is volt arra időnk, hogy leüljünk és elbeszélgessünk egy esetleges albumról. Ugyanakkor mindenki jó ötletnek tartja, szívesen csinálná és biztosra veszem, hogy ötletekben sincs hiány."
 
A Guns N' Roses legutóbb albuma, a Chinese Democracy 2008-ban jelent meg, de ezen csak Axl játszott a klasszikus felállásból. Az Axl-Duff-Slash trió eddigi utolsó közös lemeze az 1993-as The Spaghetti Incident? volt.