Bejelentkezés

x
Search & Filters

"A Slipknot minden albummal fejlődik" - Corey Taylor az új maszkokról mesélt...



A Slipknot-tagok maszkjai megváltoztak, és ezzel kapcsolatban Corey egy interjúban elmondta, hogy minden albumon a tagok különböző mértékben változtattak a maszkokon, de mindig van egy kis különbség, mindig változtattak egy kicsit, és ez az album sem kivétel. Bíznak annyira egymásban, hogy egyéni döntés legyen a maszkok fejlesztése.

Taylor hozzátette, hogy az ő maszkja azért ilyen, mert tükrözni akarta azt a tényt, hogy alapvetően a maszk mögötti maszk az, ami az emberen ül. Vagyis számára így van értelme, hogy két darabból áll, vagyis ha valaki lefejti az egyiket, akkor még mindig ott egy másik. Olyan ez számára, mint a lélek rétegei, így kezeljük az olyan dolgokat, mint a megbánás, bűntudat, düh, és a szomorúság.

 

A zenekar 2015. február 5-én Budapesten koncertezik. Extra VIP - Early Entry, Hot Ticket és Meet & Greet csomagok  - is elérhetők a bulira a livenation.hu  oldalon keresztül.

A budapesti koncertre limitált számú kiemelt állójegy is kapható lesz a normál álló-, illetve a 3 különböző árkategóriában választható ülőjegyek mellett.

A budapesti koncert kapcsán további információ:
www.livenation.hu és  www.ticketpro.hu

 

A jegyvásárláshoz klikk ide!

 

 

 


 

Címkék: 
slipknot
corey taylor