Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Slipknot piszkosabb, mint Madonna és Elton John

Hans-Jürgen Topf neve valószínűleg keveseknek ismerős, pedig a német úriember nagyon is fontos része a zenei világnak, ugyanis 1982 óta ő tisztítja a legnagyobb sztárok fellépőruháit Rock 'N' Roll Laundry nevű cégén keresztül. Topf munkája során találkozott már Beyoncé, a U2, Elton John és Madonna cuccaival is, a legkoszosabbak azonban nem ezek voltak, hanem a Slipknot ruhái.
 
"Tele voltak sör-, tejszínhab- és művérfoltokkal, ráadásul három napig szemeteszsákokban voltak. Ezek voltak a legundorítóbb ruhák, amiket valaha láttam. Egyébként átlagosan napi 3-4 órát töltök csak vasalással, de imádom a munkámat, igaz, néha becsúsznak balesetek, például amikor mosás közben összement David Hasselhoff aranynadrágja vagy amikor tönkrement Janet Jackson 3000 dolláros mellénye. Egy időben rendszeresen találtam drogot a rocksztárok ruháinak zsebében, de mostanság ez már nem jellemző, inkább gyógyteás filterek kerülnek elő."
 
 
Sok év után láthatja és hallhatja újra a magyar közönség 2019. június 26-án a Slipknot legénységét, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is magukkal hozzák Sopronba. A nyitónapon a Telekom VOLT Nagyszínpad a rockereké: a Slipknot előtt lép fel a jövőre 30. születésnapját a VOLTon is ünneplő Tankcsapda és ugyanezen a napon további rockbandákat terveznek a szervezők.