Bejelentkezés

x
Search & Filters

Slipknot: reagált a kirúgott Chris Fehn vádjaira Corey Taylor

Komoly botrány bontakozott ki a napokban a Slipknot háza táján, miután Chris Fehn azt állította, hogy társai - különösen Corey Taylor és Shawn Crahan - bizonyos cégeken keresztül több pénzt tettek zsebre a turnés és a merchandise bevételekből, ő pedig így elesett a neki járó összeg egy részétől. A banda tegnap kiadott egy közleményt, amelyben az állt, hogy Fehn már nem tagja a Slipknot-nak, most pedig Corey Taylor reagált a történtekre. Az egész azzal kezdődött, hogy egy rajongó felvetette a Twitteren, hogy a zenekar visszavehetné korábbi énekesét, Anders Colsefni-t Fehn helyére, Taylor pedig azt válaszolta erre, hogy "kibaszottul imádná" a dolgot, ami egy másik rajongó megjegyzése szerint "elég nagy seggfejség", és ezzel a kommenttel kihúzta Corey-nál a gyufát.
 
"Ez seggfejség? Akkor az micsoda, ha egy számodra fontos személy igazságtalanul megvádol, hogy loptál tőle és sokan hisznek is neki?"
 
Szerencsére kellemesebb hírek is vannak a zenekarnál: június 26-án a VOLT Fesztiválon játszanak majd, augusztus 9-én pedig érkezik az új album.