Bejelentkezés

x
Search & Filters

Soha nem játszana újra együtt korábbi Fear Factory-s társaival Burton C. Bell

Burton C. Bell tavaly szeptemberben adott ki egy közleményt, amelyben hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a Fear Factory-ből, mert nem kíván olyan társakkal dolgozni, akiket nem tisztel és akikben nem tud megbízni. Az énekes a napokban a The Razor's Edge-nek adott interjút, amelyben határozottan kijelentette, hogy nem játszana újra együtt Dino Cazares-zel Christian Olde Wolbers-szel, Gene Hoglan-nel, Bryan Stroud-dal és Raymond Herrera-val.
 
"Semmiképpen sem. Az olyan lenne, mintha visszamennék egy volt barátnőmhöz. Elméletben talán jól hangzik egy ideig, de ha ténylegesen ott lennék, azonnal megbánnám. Az emberek okkal lépnek tovább, én pedig sosem nézek vissza, ha egyszer eljövök valahonnan. Nagyszerű sikereket értünk el és vannak csodás emlékeim abból az időszakból, de vannak bizonyos dolgok, amiken egyszerűen nem lehet változtatni és ilyenkor jobb inkább továbblépni."
 
Bell azt is elmondta, hogy három éve nem is beszélt Cazares-zel, a többiekkel pedig még régebb óta és nem is tervez változtatni ezen. Korábban Dino is kiadott egy közleményt, amelyben az állt, hogy nem fognak a végtelenségig várni Bell esetleges visszatérésére és azt is kiemelte, hogy az énekes már nem jogosult a Fear Factory név használatára.