Bejelentkezés

x
Search & Filters

Soha többé nem lép színpadra az Aerosmith?



Sok zenekarhoz hasonlóan az Aerosmith is kénytelen volt kétszer is elhalasztani eredetileg 2020-ra, majd idénre tervezett európai turnéját - amelynek budapesti állomása is lenne - és a banda gitárosa, Brad Whitford egyáltalán nem optimista a közeljövővel kapcsolatban, sőt, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a zenekar már soha többé nem lép színpadra.
 
Brad Whitford
 
"Tavalyra terveztük az európai turnét, most pedig már a jövő évnél tartunk, de egyelőre az is csupán elérhetetlen vágyálomnak tűnik. Őszintén szólva azt sem pontosan értem, hogy a társaim és a szervezők miben reménykednek vagy mire számítanak, ráadásul, ha a vírus nem lenne elég, ott van még a Brexit is, ami miatt sokkal nehezebb munkavállalói vízumot szerezni, mint korábban, úgyhogy ez is kész rémálom lesz, és persze azt is tudomásul kell vennünk, hogy mi sem leszünk már fiatalabbak. Nem szívesen mondom ezt, de komoly kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy az Aerosmith valaha is színpadra áll még."
 
 
A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók. Facebook esemény itt!