Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sokan próbáltak keresztbe tenni a Randy Rhoads-ról szóló filmnek



A Randy Rhoads: Reflections Of A Guitar Icon egy alapos és átfogó dokumentumfilm a nagyszerű gitárosról, akit a legtöbben Ozzy Osbourne zenekarából ismertek.
 
A filmben a Sötétség Hercege mellett Eddie Van Halen (bővebben itt), Rudy Sarzo (Quiet Riot), Frankie Banali (Quiet Riot), Joel Hoekstra (Whitesnake), Bruce Kulick (KISS), Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), Gary Moore, Dweezil Zappa és George Lynch (Dokken) is nyilatkozik a gitárosról, a rendező, Andre Relis ugyanakkor azt állítja, hogy sokan viszont azon voltak, hogy keresztbe tegyenek a produkciónak.
 
"Nekem először is az keltette fel a figyelmemet, hogy még 2012-13 körül készült egy dokumentumfilm Randy Rhoads: The Quiet Riot Years címmel, amit azonban végül sosem mutattak be. Beszéltem a készítővel és meg is néztem a filmet, ami teljesen lenyűgözött. Sok mindent felhasználtunk belőle a saját filmünkhöz.
 
Nagyon élveztem az egész munkát, és ahogy már mondtam, elég különleges volt ez a helyzet, mivel sok korábbi anyagot használhattunk fel. Ugyanakkor azt sem tagadom, hogy jól jött, hogy van 12-13 évnyi rutinom producerként, és ez alatt már hozzászoktam ahhoz, hogy vannak olyan emberek, akik megpróbálnak kiszúrni velünk. Ezúttal is sokan akartak keresztbe tenni a filmnek és azon voltak, hogy minél jobban megnehezítsék a dolgunkat, de éreztem, hogy ezt a történetet nem szabad elengednem és egyszerűen muszáj bemutatnunk. Voltak kifejezetten húzós pillanatok, de kitartottunk és sikeresen eljutottunk a bemutatóig."