Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sopronba, a VOLT Fesztiválra érkezik az Avenged Sevenfold !

Újabb világsztárokkal lepte meg közönségét a Telekom VOLT Fesztivál. Először áll hazai színpadra az amerikai szupersztár csapat, az Avenged Sevenfold, tucatnyi tortával és egy várhatóan gigantikus show-val tér vissza Sopronba az elektronikus zenei élet egyik igazán ikonikus alakja, Steve Aoki, érkezik a The Kills és az X Ambassadors. 
 
Az idei VOLTra korábban már többek között a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts és a Limp Bizkit részvételét jelentették be a szervezők. A június 26-án induló ötnapos VOLTra április 13-ig lehet kedvezményes jegyekhez jutni. 
 
Több ezer rajongó álma válik valóra június végén: Sopronba érkezik az amerikai metál színtér közel 20éve meghatározó zenekara, az Avenged Sevenfold, akik eddig megjelent 7 nagylemezükön a metalcore-tól a heavy metálon át eljutottak mostanra a progresszív metálig is - a legnagyobb klubok és a legnevesebb rockfesztiválok fő fellépői. 
 
 
Itt lesz Sopronban az egyik legizgalmasabb hangzásvilággal rendelkező brit duó, a bluesos, vadóc indie rockos The Kills, akiket az idei nyáron most tenyerükön hordoznak a legizgalmasabb európai fesztiválok, a tengerentúlról pedig az X Ambassadors hozza el dallamosabb rock-slágereit, őket ráadásul első alkalommal láthatja a magyar közönség. 
 
 
 
A Telekom VOLT Fesztiválra idén 3, 4 és 5napos bérletek is válthatók, kedvezményes áron május 13-ig. 
 
A Telekom VOLT Fesztivál eddigi rock, metal line-upja: 
 
- Depeche Mode, 
- Iron Maiden, 
- Avenged Sevenfold, 
- Limp Bizkit, 
- Hurts, 
- Hollywood Undead, 
- Skillet, 
- The Kills, 
- X-Ambassador