Bejelentkezés

x
Search & Filters

"Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...’" - 11. Zorall Sörolimpia, 2018.08.22-25. Alsóörs

Idén már 11. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. Az eredetileg zenekari táborból indult 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont. 
 
A tavalyi év a Sörolimpián a jubileumról szólt, idén ezt megfejelték még több hazai zenekarral. A két színpadon olyan nagyágyúk lépnek fel, mint a Tankcsapda, az Edda, az Ossian, a Kárpátia, a Republic, a Road, a Leander Kills, az AWS, a Zorall, a Fish!, a Kalapács, a Dorothy, a Junkies, az Omen, a P.Box, az Alvin és a Mókusok és még rengetegen!  
 
Augusztus 23-án a legendás 1993-as Masters of Rock 25 éves évfordulóját ünnepli a Tankcsapda, a Sing Sing, a Sex Action és a Moby Dick zenekar. 
 
A fesztivál méltóan viseli az olimpia nevet, hiszen napközben rengeteg sport program közül választhatnak a fesztiválozók. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy az előző este átmulatott éjszakát közösen letekerjék. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispàlyás mérkőzésen 30-40 csapat küzd meg egymással. A sport mellett a motorosok sem unatkoznak, hiszen napközben több szervezett motoros túra is indul. 
 
A helyszín közvetlenül az alsóörsi víz parton helyezkedik el. Így a látogatók a koncertek mellett egésznap élvezhetik a Balatont. 
 
Gyere el Te is a ország legnagyobb házibulijára augusztus utolsó hétvégéjén! 
 
Jegyárak: 
 
Hetijegy: 10.999 Ft (július 15-ig) később és a helyszínen 11.999 Ft, ami magába foglalja a sátorhelyet a fesztivál területén
Napijegy: 3.999 Ft (augusztus 13-ig) később és a helyszín 4.499 Ft
Hétvégi jegy: 7.999 Ft
 
Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatán keresztül kaphatók!
 
 
További információ: www.zorallsorolimpia.hu