Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sötét időszak ihlette az új Slipknot album szövegeit



Az idei év egyik szenzációja a Slipknot érkező új albuma mellett, hogy az Iowai csapat is fellép a soproni VOLT Fesztiválon. Corey Taylor egy friss interjúban a következő albumról, valamint annak motivációiról beszélt.
 
„Nem mehetek túlságosan bele a témába, mert mélyen a magánéletemmel foglalkozik, de az elmúlt néhány év igazán kemény volt számomra” – kezdte Taylor. – „A gyermekeim és a zenekaraim kivételével nagyon sötét időszakon vagyok túl. Nem estem vissza, vagy ilyenek, de ott volt a depresszió és a düh, ami elkezdett teljesen felemészteni. Ki kellett valahogy másznom ebből, és most a szövegek, amiket a Slipknot albumhoz írtam, mindezt el is mesélik. Különösen igaz ez az elmúlt öt évre, amikor próbáltam összeszedni magam és megtalálni a boldogságot. Elbaszott egy elmém van, még csak az idő felében sem mókáról szól az életem. Számomra mindig a tökéletes dalszöveg, az autentikus frázisok megírása volt a cél, hogy a végén büszke lehessek magamra. Igaz, sokszor közel kerültem már hozzá, de nem hiszem, hogy összehoztam volna a tökéletes dalt, ezért is próbálkozom újra és újra. Ezért próbálom ki magam különböző stílusokban is. Sosem skatulyáztam be magam rockerként vagy metalzenészként.”
 
A Slipknot októberben mutatott be egy új dalt, az ’All Out Life’ a banda következő nagylemezén szerepel majd.
 
 
Sok év után láthatja és hallhatja újra a magyar közönség 2019. június 26-án a Slipknot legénységét, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is magukkal hozzák Sopronba. A nyitónapon a Telekom VOLT Nagyszínpad a rockereké: a Slipknot előtt lép fel a jövőre 30. születésnapját a VOLTon is ünneplő Tankcsapda és ugyanezen a napon további rockbandákat terveznek a szervezők.