Bejelentkezés

x
Search & Filters

Steel Panther: "fontos, hogy ne csak viccesek legyünk, hanem jól is játsszunk"A Steel Panther frontembere, Michael Starr a The Hook Rocks!-nak adott interjút, amelyben kiemelte, hogy a zenekar sikeréhez elengedhetetlen, hogy a humor mellett a minőségre is nagy gondot fordítsanak.
 
"A poénok nyilván fontosak, de önmagukban kevesek lennének. Muszáj jól játszanunk ahhoz, hogy a viccek működjenek. Az nem érne semmit, ha csak előadnánk, hogy mekkora komikusok vagyunk, zenélni meg nem tudnánk. A kettőnek kéz a kézben kell járnia, de kétségtelen, hogy van érzékünk ahhoz, hogy megnevettessük az embereket és gondoskodjunk róla, hogy mindannyian jól érezzük magunkat. Belőlünk tényleg teljesen természetesen és ösztönösen jön ez az egész, de persze ennyi év után már vannak olyan bejáratott poénjaink, amiket gyakran elsütünk, ahogy olyanok is, amiket csak ritkán húzunk elő. Ez attól is függ, hogy az adott közönség mire vevő éppen. Eleinte persze nem ment minden zökkenőmentesen. Előfordult, hogy végig csak pofáztunk, de ilyenkor megdobáltak minket és hőbörögtek, hogy mikor fogunk már zenélni is. Szóval időbe telt, hogy ráérezzünk a megfelelő arányokra. Ez azzal is jár, hogy bizonyos dolgokat muszáj keretek közé szorítanunk és előre megterveznünk, ugyanakkor szerintem a spontaneitás sem veszett ki belőlünk, és éppen ez tesz minket különlegessé."
 
 
A Steel Panther-t legközelebb június 15-én, a Nova Rock Fesztiválon láthatjátok élőben olyan előadók társaságában, mint a Maneskin, Avril Lavigne, Alice Cooper, a SUM 41, a Body Count, a P.O.D. és még sokan mások.