Bejelentkezés

x
Search & Filters

Steel Panther: "véletlenül megdugtuk Tommy Lee csaját!"

Június 14-én visszatér a Barba Negra Track-be a Steel Panther, akik az elmúlt években többször is összetűzésbe kerültek a Mötley Crüe-val, leginkább a beszólásaiknak köszönhetően. Úgy tűnik, a szócsata tovább folytatódik, pedig Satchel szerint ők nem akarnak semmi rosszat.
 
"Nem értem a dolgot, haver. Én szeretnék jóban lenni a srácokkal. Még 2011-ben volt egy egyhetes közös turnénk velük és a Def Leppard-del. Mi játszottunk elsőként és láttam, hogy Tommy Lee ott áll a színpad előtt Steel Panther-es pólóban és csuklószorítóban és velünk énekli a Death to All But Metal-t. Mivel láttam, hogy ekkora rajongónk, odadobtam neki egy pengetőt, de pont a szemét találtam el.
 
A buli után aztán visszamentünk a backstage-be, ahol ott volt egy nagyon dögös kis ribi és elkezdtünk dugni. Nem sokkal később bejött Tommy és kiderült, hogy az ő csaja az. Szegényke nagyon kiborult és sírva elrohant. Gyorsan megtöröltem a farkamat és utána akartam menni, de eltaknyoltam a folyosón. Végül fél órával később találtam meg: épp a dobszerkója alatt bőgött. Aztán nagy nehezen megbocsátott és a hétvégén már megint az első sorban tombolt a koncertünkön. Utána ismét bejött hozzánk a backstage-be, és akkor meg Michael dugta a csaját. Azóta haragszanak ránk."
 
 
A Concerto Music bemutatja: Steel Panther - Heavy Metal Rules Tour 2020
2020. június 14., vasárnap 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
 
Belépő: early bird jegyek 7900 Ft, normál elővélben 8900 Ft, június 1-től 9900
 
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és www.rock1.hu weboldalakon, valamint a Ticketportal hálózatában. Early bird jegyek csak a Tixa és a Rock1 oldalakon kaphatók.