Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sting: "heavy metal énekes vagyok, csak kicsit dallamosabb formában csinálom"Jövőre két koncertet is ad Magyarországon Sting: március 16-án a Papp László Sportarénában, egy nappal később pedig a debreceni Főnix Arénában láthatjuk és hallhatjuk majd a Police egykori frontemberét, aki nemrég érdekes megfigyelést tett, ugyanis arra a következtetésre jutott, hogy a hangi adottságai alapján heavy metal énekesnek számít.
 
"Az énekhangok regiszterei érdekes dolgok. A legtöbb heavy metal énekes hangja a magasabb tartományba esik, ahogy az enyém is, vagyis én is metal énekes vagyok, csak kicsit dallamosabb formában csinálom. Egyébként logikus is, hogy ez így van, hiszen ez a tartomány a legalkalmasabb ahhoz, hogy kiemelkedjen a hangosan dübörgő zenéből. Nem véletlen, hogy nem igazán vannak bariton hangfekvésű metal énekesek."
 
A budapesti és a debreceni koncertre jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül lesznek kaphatók. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, november 10-én 10 óra és november 11-én 17 óra között. 
 
A turné és a rajongói klub kapcsán további információ a www.Sting.com oldalon.