Bejelentkezés

x
Search & Filters

Stoned Jesus november 18-án a Dürer Kertben!

November 18-án immáron harmadik alkalommal látogat Magyarországra az ukrán stoner csapat, a Stoned Jesus. A csapat novemberben európai turnéra indul, ennek állomása lesz a budapesti Dürer Kert. A zenekar komoly rajongóbázissal bír itthon is, a korábbi teltházas Rocktogonos és Yukas koncert után a szervezők a Dürer 041-es termébe álmodták meg a rendezvényt, nem is akármilyen line-uppal.

A bulit a grunge/alternatív rockban utazó Polvere nyitja majd meg. Utánuk a mostanában igen jól futó Acid Victoria következik. A zenekarnak idén februárban jelent meg a 'Massive Ejaculation' névre keresztelt lemeze, és a csapat egyre több budapesti és vidéki klubban, illetve nyári fesztivál bukkan fel. Őket az Alone in The Moon követi majd a fellépők sorában. A zenekarnak tavaly nyáron sikerült összehozniuk az utóbbi évek egyik legerősebb albumát, legalábbis ami a grunge műfaját illeti. A 'Collection of Great Generational Anthems' névre hallgató korongról a szakma áradozott, és az album bekerült a Hangsúly jelöltjei közé is.

A Burning Full Throttle már a nagy öregek közé tartozik a stoner műfajában. A csapat rendszeresen koncertezik Budapesten, és a 2015 tavaszán megjelent 'Traveler' című albumuk elnyerte a szakma és a közönség tetszését is. A főattrakció Stoned Jesus előtt közvetlenül egy szintén ukrán banda lép majd fel, a névválasztásuk miértjére akár egy nyereményjátékot is ki lehetne írni. Az 5R6 a Stoned Jesus állandó előzenekara az európai turnén, és két kiadott EP-vel bír. A Stoned Jesus előtt tehát rendesen be lesz már melegítve a színpad, így a stoneres-doomos trió remélhetőleg telt ház előtt mutathatja be majd új albumát a magyar rajongóknak is.

Jegyek kaphatók a Dürer Kertben nyitvatartási időben

2016.09.01-től elővételben 2500 Ft / 8€ (100 db Early Bird)

2016.10.01-től és a helyszínen 3200 Ft / 10€

Facebook esemény itt!