Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szavazhatsz, hol és mikor lépjen fel kedvenc zenekarod, előadód

A rock ’n’ roll nem egy tánc. A rock ’n’ roll szabaddá tesz. A választás nem egy átok. A választás lehetősége is szabaddá tesz. És ami a rock ’n’ roll és a választás szabadságát egyesíti, az a GigThat. Egy okostelefonos alkalmazás, melynek segítségével jelezheted, hogy milyen koncertet látnál legszívesebben, szavazhatsz, hol és mikor lépjen fel kedvenc zenekarod, előadód. 
 
Idegesít, hogy sosem az a zenekar lép fel a kedvenc koncerthelyszíneiden, amit éppen látni szeretnél? Vagy zavar, hogy egy hónapon belül három olyan zenekar is játszik a városodban, ami érdekelne, de ennyi koncert azért már sok neked és a pénztárcádnak is?
 
Jelezd a GigThat-en, hogy melyik zenekar vagy előadó koncertjét szeretnéd látni az adott helyen, az adott időpontban. 
 
Imádod a koncerteket, de sokszor lemaradsz a kedvenceidről, mert elmegy másra a pénzed, vagy egyszerűen csak lecsúszol a jegyekről? 
 
A GigThat-en jelezheted jegyvásárlási szándékodat, sőt az applikáció okospénztárcája segítségével pénzt takaríthatsz meg jövőbeli koncertekre is.
 
Szülő vagy, és halálra aggódod magad, amikor a gyereked koncertre megy, csak hát mégis ciki lenne elkísérni mindenhova, de közben idegesít, hogy nem tudod, hol van és mi van vele?
 
A GigThat-en nyomon követheted a gyermekedet a koncerten, így neked sem kell szoronganod egész este, hogy mi lehet a szemed fényével, de neki sem, hogy túlzott aggódásod miatt váratlanul megjelensz a bulin, ahol ő szórakozni szeretne.
 
Állsz egy koncerten, egyedül a tömeg közepén, valakivel megosztanád az élményt, de elvesztetted a barátaidat, nincs körülötted egy ismerős sem?
 
A GigThat segítségével követheted és megtalálhatod a barátaidat, nem kell végig verekedned magad a tömegen, hogy ismerőst találj, így nem maradsz le a kedvenc számaidról, és még a söröd sem ömlik ki a lökdösődésben.
 
Zenész vagy, fellépsz valahol a közeljövőben, és izgulsz, hogy hányan lesznek, fogalmad sincs, hogy mire számíts?
 
A GigThat-en megszavaztathatod a közönséged, hogy az adott helyszínen és időpontban várhatóan mennyi érdeklődőt vonz majd a fellépésed.
 
GigThat - Egy applikáció, amely közelebb hozza egymáshoz a zenészeket, a közönséget és a koncertszervezőket.  
 
Az űrlap kitöltéséhez klikk ide