Bejelentkezés

x
Search & Filters

Személyes sértésnek vettem, hogy ilyen anyagot adott ki a Metallica

Idén új albummal jelentkezik a Slipknot és a soproni VOLT Fesztiválon és fellép a zenekar, amelynek egyik gitárosa, Mick Thomson egy friss interjúban elmondta, mit gondolt, amikor először hallotta a Metallica 1991-es Fekete Albumát, amelyet sok ősrajongó kifejezetten gyűlölt az olyan slágerek miatt, mint az Enter Sandman, a The Unforgiven és a Nothing Else Matters, mivel szerintük a csapat eladta magát ezekkel.
 
"Mivel azóta én is zenélek, ma már tudom, hogy nem szabad önismétlővé válnunk, de annak idején annyira imádtam a Metallica első négy lemezét, hogy teljes ledöbbentem, amikor meghallottam a Fekete Albumot. Személyes sértésnek vettem, hogy ilyen anyagot adtak ki és nem is hallgattam őket évekig, de aztán ez elmúlt. Hogy vannak-e párhuzamok a Metallica és a Slipknot változásai között? Szerintem nincsenek. És az biztos, hogy én sosem vágatnám le rövidre a hajamat..."
 
 
Sok év után láthatja és hallhatja újra a magyar közönség 2019. június 26-án a Slipknot legénységét, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is magukkal hozzák Sopronba. A nyitónapon a Telekom VOLT Nagyszínpad a rockereké: a Slipknot előtt lép fel a jövőre 30. születésnapját a VOLTon is ünneplő Tankcsapda és ugyanezen a napon további rockbandákat terveznek a szervezők.