Bejelentkezés

x
Search & Filters

Színültig töltjük a poharat a Barba Negrában, rock-metál koktélok bekeverve

A hard rock/metál feszíti szét a Barba Negra falait a héten, ahol dupla rock koncertek hasítják a levegőt, elsőként a Lord és a P.Box lép fel egy estén, majd Kalapács és a Mobilmánia ad egymás után nagykoncertet, végül a Wisdom mini-fesztiválján olyan zenekarok érkeznek hozzánk, mint a Delain, a Kobra And The Lotus, vagy az Evergrey. Zúzós hétnek nézünk elébe!

Október 21-én a rockerek csizmái dobognak majd a Barba Negra küzdőterén. A Lord és a P.Box fogja őket csatasorba állítani. Ezen az estén kő-kövön, és közös vágtázások várhatók, őrületes slágerekkel. Nem kell kifutni a világból, csak a Barba Negráig eljutni, hogy ott aztán átadhassuk magunkat a magyar rock zenének, és együtt énekeljük azokat a szép balladákat, amelyek szívünkhöz szólnak.

Gyertek, utazzunk együtt a P.Box és a Lord társaságában egy remek estén, ahol mindenki újra úgy lehet fiatal, ahogy azt lelke súgja!

Facebook esemény itt!

A rockból sosem elég, október 22-én a Barba Negrában pedig tobzódik majd egy nagy adag metál kíséretében, hiszen egymás után ad nagykoncertet a Kalapács és a Mobilmánia, vendégzenekarként a Tales Of Evening pedig már csak hab lesz a tortán. Egyik zenekart sem kell bemutatni, nem ma kezdték a szakmát, viszont az az alázat és az a lendület, ahogy minden egyes koncertet megcsinálnak, nemcsak dicséretre méltó, hanem ez az, amiért rajongóik még véletlenül sem hagynának ki egy alkalmat sem, hogy együtt zúzhassanak velük. Az aktuális buli kapcsán éppen elég annyit mondani, hogy mikor és hol van a gyülekező, tehát nem is szaporítjuk a szót, idézzük Kalapács Józsit és Zefit:

„Nem viccelünk ezzel az október 22-ével ám.....nem szoktunk... Olyan zúzás lesz, amilyet még Budapest nem látott, Metál és Hard Rock ....tessék befáradni....”

Szombaton tehát irány a Barba Negra és készüljetek, mert becsülettel öntik majd a nyakunkba a rock és metál himnuszokat.

Facebook esemény itt!

Október 23-án a Barba Negrában kerül megrendezésre a Wisdom hagyományos budapesti mini-fesztiválja. A zenekar ezen az estén ünnepli 15. születésnapját, valamint mutatja be aktuális albumát is, a 'Rise Of The Wise' lemezt. További különlegesség, hogy a ’Words Of Wisdom’ album is jubilál, hiszen megjelenésének 10. évfordulóján a korabeli felállás is színpadra lép, azaz Nachladal István énekes, Galambos Zsolt gitáros és Kern Péter dobos.

Az idei fesztiválra ismét neves nemzetközi fellépő gárdával készül a zenekar. Fellép a holland Delain, a KISS-vezér Gene Simmons egyik kedvenc új bandája, a Kobra Paige énekesnő vezette kanadai heavy metal csapat, Kobra And The Lotus, és az új stúdióalbummal jelentkező prog metalos svéd Evergrey is. A neveket olvasva, nem kétség, hogy ez az eddigi legjobb, legerősebb felhozatal – mindez a jubileumi Keep Wiseman Alive tiszteletére!

A Wisdom mellett a Delain és az Evergrey is alapos műsorral és új lemezzel érkezik majd! Addig is már nem kell sokat várni, hangolódáshoz, koncertváráshoz pedig nézzük meg a Wisdom ’Take Me To Neverland’ című számához készített videóját:

 

 

Facebook esemény itt!