Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szombaton önálló bulit ad a fesztiválkoncertek után a Paddy and the Rats



A számtalan hazai és külföldi fesztiválbuli után ismét önálló koncertre készül a Paddy and the Rats. A zenekar augusztus 24-én a Barba Negra Trackben lép fel.
 
Idén is mozgalmasan alakult a Paddy and the Rats nyári szezonja. A miskolci kalózok szinte az összes fontos hazai, és nagyon sok külföldi fesztiválon is a fellépők között szerepeltek, az elmúlt hónapokban ráadásul olyan rendezvényeken is megfordultak, ahol a közönség korábban nem láthatta őket. Az egyik ilyen a Wacken metálfesztivál volt, ahol augusztus 1-jén csaptak a húrok közé, és amit mindannyian nagyon pozitív élményként éltek meg.  
 
„A keményebb műfajok kedvelői közt a Wacken rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Bár mi nem vagyunk metálzenekar, idén meghívást kaptunk a rendezvényre, aminek természetesen örömmel tettünk eleget. A csapatot egyébként is feltölti, ha olyan helyen játszhat, ahol korábban még sosem, itt meg különösen jó érzés volt látni, hogy a metálfanok mennyire élvezik a koncertünket” – mondja Paddy, a banda énekese. 
 
 
A Wacken után nem sokkal visszatértek Budapestre a zenészek, a Paddy and the Rats ugyanis azon kevés hazai bandák egyike, amely a nemzetközi sikereinek köszönhetően az egyre inkább külföldi előadókra fókuszáló Sziget Fesztiválra is rendszeresen meghívást kap. Idén sem történt ez másképp, és most sem okozott csalódást a csapat: óriási bulit csaptak a Petőfi Rádió - Telekom VOLT színpadon a zenészek.
 
Bár még nincs vége a fesztiválszezonnak, egy önálló koncert is bekerült a sorba: augusztus 24-én a banda a budapesti Barba Negra Trackben lép fel. A csaknem kétórás koncertre a legnagyobb slágereikkel készülnek a zenészek és természetesen a külföldön is nagy sikernek örvendő Tavaszi szél - feldolgozásukat is eljátsszák majd.