Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Tankcsapda előzenekara új klippel jelentkezett - Continoom: 'Fckn Liar "

„Ez a kétszínűség és kizsákmányolás jellemzi mostanában a világot, és ez ellen szeretnénk felszólalni.” - nyilatkozta Schrott Péter, a zenekar énekese. “Úgy érezzük, hogy hallatnunk kell a hangunkat a világ eseményei kapcsán. Sajnos a visszafogott üzeneteket nehéz meghallani. Ezért úgy döntöttük, hogy hangosabban, nyomatékosabban szólunk, mint eddig bármikor!”
 
Lázongó gyurma figurák, sztriptízelő harisnyakötős politikus, és őselemként tomboló zenészek.
 
A Tankcsapda szilveszteri előzenekara, a Schrott Péter vezette Continoom botrányos és rendszerellenes klipet hozott ki FCKN Liar címmel.
 
A fiúk nem kötöttek kompromisszumokat: professzionális nemzetközi stábbal dolgoztak. Az animációt a lengyel Martyna Koleniec készítette, a képanyagokat Szondi Zsolt Krisztián és Lauter Attila  rögzítette, míg az utómunka pedig Vörös Renátót dicséri.
 
A forgatás során keverték a speciális effekteket, a gyurma figurákkal készített stop-motion animációt és a klasszikus felvételeket. A végeredmény egy pofátlanul odamondós dal, egy rendszer-kritikus klip, és a felismerés, ahogy az ember a változó világ igazságtalanságait szemléli azon kapja magát, hogy egész nap ezt a dalt dúdolja. Már ha bírja hangerővel!