Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tart a stadionkoncertektől Richard Z. Kruspe, a Rammstein gitárosa

Néhány hete derült ki, hogy jövőre nagyszabású európai stadionturnéra indul a Rammstein, amely május végétől egészen augusztus közepéig tart. A csapat gitárosa, Richard Z. Kruspe pedig elárulta, hogy vannak félelmei ezzel kapcsolatban.
 
"Sok mindent érzek. Természetesen egyrészt nagyon izgatott vagyok, hiszen még sosem csináltunk ilyesmit, vagyis mondhatjuk, hogy sikerült szintet lépnünk. Másrészt viszont ez hatalmas felelősséggel is jár, hiszen az emberek megszokták tőlünk a rendkívül magas minőséget, amelyből ezúttal sem engedhetünk, de rá kellett jönnünk, hogy egy stadionban minden egészen más és erre alaposan fel kell készülnünk. Máshogy kell gondolkoznunk és számításba kell vennünk minden részletet, mert például a fényviszonyok is mások lesznek. Már most folyamatosan azon pörög az agyam, hogy mit lehet megcsinálni és mit nem, úgyhogy bevallom, nagyon örülök, hogy rajtam kívül még öt embernek ugyanez a problémája, mert egyedül biztos összeroppannék a nagy nyomástól. Így azért jobb, hogy most öten aggódunk emiatt."
 
Tegnap jelent meg egy cikkünk, amelyben (ide kattintva) arról olvashattok, hogy mekkora bosszúságot okoz a Viagogo nevezetű kamu jegyértékesítő portál a zenekaroknak. A Rammstein is kifejtette véleményét.