Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ted Nugent szerint nincs fegyverprobléma Amerikában



2020-ban 30%-kal nőtt a gyilkosságok száma az egy évvel korábbi adatokhoz képest Amerikában, 2021 első negyedévében pedig újabb jelentős emelkedés mutatkozott. Ted Nugent ennek ellenére úgy véli, nem az a probléma, hogy szinte bárkinek lehet fegyvere Amerikában, hanem sokkal inkább az, hogy az illetékesek nem lépnek fel azok ellen, akik vétenek a szabályozások ellen és nem alkalmaznak megfelelő büntetéseket.
 
"Dallas és Texas állam vezetősége szégyellheti magát! Ugyanazt csinálják, amit San Franciscóban és Los Angelesben: ha az ellopott tárgyak összértéke nem haladja meg a 950 dollárt (290 ezer forint), nem indítanak eljárást. Ez kész őrület! Aztán panaszkodnak, hogy az egekbe szökik a bűnözés mértéke. Arra nem gondolnak, hogy épp azért van ez, mert szinte megjutalmazzák az elkövetőket. Hiába van több ezer szabályozás és törvény a fegyverviseléssel kapcsolatban, ha nem lépnek fel azok ellen, akik megszegik ezeket. Inkább újabb és újabb korlátozásokat hoznak és ettől remélik a megoldást.
 
A rosszfiúknak rács mögött a helyük. Ez ilyen egyszerű. Ha valaki le akar szúrni vagy lőni egy másik embert, azt börtönbe kell zárni, akkor is, ha nem járt sikerrel a támadása. Senki sem akarja, hogy veszélyes, gonosz alakok mászkáljanak az utcákon. Öljék meg őket vagy kerüljenek sittre örökre! Nincs fegyverprobléma Amerikában. Nem az a baj, hogy valakinek pisztolya van, hanem az, hogy az illetékesek szándékosan nem tesznek semmit, pedig könnyedén megfékezhetnék a bűnözés 96%-át azzal, hogy lecsukják és nem engedik ki a törvényszegőket."