Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ted Nugent szerint őrültség volt Kanadának legalizálnia a marihuánát



Ted Nugent a napokban a Rock Talk Show vendége volt, ahol előkerültek olyan témák is, mint a marihuána legalizálása Kanadában.
 
Arra a kérdésre, hogy „A fű most már legális Kanadában, az adó utak és iskolák építésére megy el… Ez egy olyan példa, amit szívesen látnál az Államokban is, vagy Kanada teljesen megőrült?” - a szókimondó gitáros ezt válaszolta:
 
„Kanada teljesen megőrült. Imádom a kanadai barátaimat, de Justin Trudeau (Kanada 23. miniszterelnöke; a szerk.) folyamatosan be van állva. Amikor pedig folyamatosan szer hatása alatt vagy, hülye döntéseket hozol. Annyit tudok neked mondani, mint aki 70 éve éli az Amerikai Álmot a szakmája legjobbjaként, hogy kényszeríthetnek fegyelemre a szüleim, akik szeretnek, hogy a legjobbat hozzák ki belőlem, de soha, egyetlen esetben sem láttam még jó kimenetelét annak, ha valaki betépett. Kit akarsz betépve látni? A bébiszitteredet? A gyermeked buszsofőrjét, mi a helyzet a géped pilótájával? A fogorvosodat, teljesen beállva? Vagy a rendőröket picsakészen? (…) Egyedül az orvosi marihuánát támogatom és az orvosi bármit, addig a pontig, amíg tényleg segít az embereknek megőrizni az egészségüket. De a betépés legalizálása garantált forgatókönyv életek tönkretételéhez. Coloradoban a drogok legalizálása közel 200%-kal emelte a halálos kimenetelű közúti balesetek számát. Ez mind tragédiát, rombolást és tönkretett emberi életeket eredményez – én pedig nem támogatom ezt. (…) Most persze majd elkezdenek fikázni az emberek, hogy álszent rosszfiú vagyok, a szabadság és a szabad döntések ellen beszélek. Maximálisan támogatom a szabadságot, de ha az arról szól, hogy más emberek beleszarnak az én életembe és boldogságomba, akkor bizony meg kell változtatnod a szarási szokásaidat.”