Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ted Nugent tagadja, hogy homofób lenneTed Nugent rendszeresen tesz megosztó nyilatkozatokat, és már 2011-ben megvádolták azzal, hogy homofób. Ezek a hangok most ismét felerősödtek, miután a zenész Joan Jett szexuális beállítottságáról fogalmazott meg félreérthető megjegyzéseket. Nugent egy videóban tagadta, hogy bármi baja lenne a homoszexuálisokkal és azt is elmondta, hogy kik azok, akiket viszont valóban utál.
 
Nugent korábban azt sérelmezte, hogy Jett sok férfi gitárost megelőzött a Rolling Stone magazin listáján, pedig szerinte nem jobb ezeknél a zenészeknél, majd hozzátette, hogy egyébként imádja a leszbikusokat, a most felmerülő vádakra pedig egy március 11-én feltöltött videóban reagált.
 
"Mi az, hogy miért utálom a homokosokat? Menjetek már a picsába! Én mindenkit szeretek, kivéve a gyűlölködőket, az erőszaktevőket és azokat, akik kiengedik őket a börtönből, hogy újra megerőszakolhassanak valakit. De aki ismer és nézi a videóimat, tudhatja, hogy nálam nem az utálkozás megy. Minden nap igyekszem valami okos, szórakoztató, tanulságos és mély tartalmat készíteni."