Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tényleg a Guns N' Roses-tól lopott a Mötley Crüe?

Doug Goldstein, a Guns N' Roses menedzsere azt állította, hogy a Mötley Crüe Axl Rose-éktól lopta egyik sikerdalát, a Dr. Feelgood-ot, egy új interjúban pedig a klasszikus felállású Guns dobosának, Steven Adler-nek is feltették ezt a kérdést.
 
"Szó sincs róla. Nikki egy igazi zseni, aki mindig egy lépéssel mindenki más előtt jár, és egész biztos, hogy nem lopott el senkitől semmit. Tavaly vele és John 5-val töltöttem a hálaadást és ismét meggyőződhettem róla, hogy mennyire okos és rendes srác. Arról nem is beszélve, hogy a 80-as években ő volt a legmeghatározóbb figura. Mindenki őt próbálta másolni. A Dr. Feelgood egyébként arról szól, amikor a mentősök újraélesztették őt. Én is ott voltam, így tudom, hogy nem teljesen úgy történt, ahogy elterjedt a sztori, de mindegy is, a lényeg az, hogy Nikki remek dalt írt róla."
 
Csak emlékeztetőül, Goldstein az alábbiakat nyilatkozta áprilisban:
 
"A Dr. Feelgood egy Guns N' Roses dal. Slash és Duff írta a riffet a Redondo Beach-en, ahol én is ott voltam velük. Duff heti öt napot töltött ott, Steven pedig hetente egyszer jött le és olyankor együtt jammeltek. Így született ez a riff is. Nikki-re egyébként is jellemző volt, hogy levitte a kiadók embereit a klubokba és megszerezte más bandák dalait, amelyeket így ők vehettek fel előbb. A zenekart viszont nem érdekelte a dolog. Slash akkoriban velük drogoztt, barátok voltak. Így amikor szóltam, hogy de hát ez az ő daluk, csak legyintettek, hogy nem gond, mert Nikki-ről van szó."