Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tényleg olyan rossz a John Corabi-val (The Dead Daisies) készült Mötley Crüe album?



John Corabi december 12-én ismét Budapesten játszik majd a The Dead Daisies-zel, méghozzá a Barba Negrában, de az énekes a 90-es években a Mötley Crüe tagjai is volt egy darabig. Nikki Sixx-ék egyetlen albumot készítettek John-nal és bár a kritikusok szerették a lemezt, a rajongók többsége nem, így komoly bukás lett anyagilag.
 
"Hiszek abban, hogy minden okkal történik. Sokan azzal jönnek, hogy számos zenekarnak voltam a tagja, ami igaz is, de nős is többször voltam és mindig az aktuálisról éreztem azt, hogy az lesz az igazi. Az ember már csak ilyen. Amikor a The Scream tagja voltam, azt hittem, velük fogok játszani 30 évig. Aztán egyszer csak felhívott a Mötley Crüe és akkor pedig úgy gondoltam, onnan megyek majd nyugdíjba. Akkoriban nagyon úgy tűnt, hogy Vince végleg kikerült a bandából. Azt sem gondolta senki, hogy az album rossz lesz. Amikor bekerültem a bandába, elég lett volna, ha felveszik a fingásukat lemezre és abból is elment volna hárommillió példány. Ki gondolta, hogy ekkorát fordul velük a világ?"
 
John idén adta ki Live '94: One Night In Nashville című koncertalbumát, amely egy 2015-ös Nashville-i buli felvételét tartalmazza, ahol a teljes vele készült Mötley Crüe albumot eljátszotta.
 
 
A nagysikerű áprilisi dupla koncert után tehát az év végén a The Dead Daisies újra visszatér Magyarországra!!
 
Jegyek:
 
6.900 Ft - november 30-ig
7.500 Ft - december 1-től és a koncert napján