Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Thy Catafalque először játszik élőben Budapesten



Eljött hát, amire annyian vártunk a nyári Mezolit – Mesék a Thy Catafalque-ról koncert óta. A Thy Catafalque önálló, fix tagsággal rendelkező zenekarként lép a színpadra, méghozzá április 30-án Budapesten, az Akvárium Nagyhall színpadán.
 
A 2021-es Fekete Zaj Fesztiválon 26 zenész és egy 16 fős stáb segítségével megvalósuló, a Thy Catafalque több mint 20 éves munkásságát bemutató koncert visszhangjától volt hangos az underground zenei szcéna az elmúlt hónapokban. Kátai Tamás 1998-ban álmodta meg ezt a saját maga által avant-garde metalként aposztrofált, a black metal műfajában gyökerező, ám experimentális jellegű, szokatlan megoldásokkal operáló zenei műfajt, amely 10 lemezen keresztül ismerteti meg velünk ezt a különleges világot – és azonnal magával is ránt. A Mezolit ezt az életművet keltette életre egy másfél órás, vendégzenészekből álló, egyszeri produkcióban – ám a történet itt még nem ér véget.
 
 
Megszületett a Thy Catafalque fix zenekari felállással, és első alkalommal lép színpadra április 30-án, Budapesten, a Fekete Zaj szervezésében. Jegyek január 10-én, 11 órától érhetők el a Tixa weboldalán. További információk hamarosan.
 
Thy Catafalque
2022. április 30. szombat 19:00
Budapest, Akvárium Klub (NagyHall)
 
 
A jegyértékesítés 2022. január 10. hétfőn 11:00 órakor indul.