Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tíz ismert dal neves bandáktól, ami sosem hangzott el koncerten



Vannak olyan meghatározó albumok, amelyek a megjelenésük óta eltelt évek, vagy akár már évtizedek alatt igazán meghatározóvá váltak, és ilyen esetekben nagyon ritka, hogy az adott zenekar ne játssza el legalább egyszer élőben is az összes dalt erről a bizonyos lemezről. Vannak azonban érdekes kivételek, a Loudwire pedig most ezekből szedett össze tizet.
 
A Pantera a glam metal vonalon indult el, a Vulgar Display of Power pedig csupán a groove metalos korszak második albuma volt, de így is minden idők egyik legfontosabb lemeze lett. A korongon 11 dal található és joggal gondolnánk, hogy ezek közül mind elhangzott koncerten is, az igazság azonban az, hogy a Regular People valamilyen rejtélyes oknál fogva kimaradt.
 
A Powerslave az Iron Maiden meglehetősen impozáns munkásságának egyik legnépszerűbb és legsikeresebb albuma, amelyen mindössze nyolc dal található, és ezek közül csak a Back in the Village az, amely teljesen kimaradt a Maiden koncertekből az elmúlt 35 évben, ami annak tükrében különösen érdekes, hogy még az instrumentális Losfer Words (Big 'Orra) is jó néhány bulin elhangzott.
 
A Meshuggah-tól nem állnak távol a bonyolult és technikás megoldások, de a 21 perces I című nóta még nekik is túl soknak bizonyul, ugyanis Tomas Haake szerint azért nem játsszák soha koncerten, mert egyikük sem tudja az elejétől a végéig.
 
Íme tehát a 10 dal:
 
System Of A Down - Noguns
Pig Destroyers - Towering Flesh
Metallica - Fixxxer
Avenged Sevenfold - Victim
Gojira - Wolf Down The Earth
Judas Priest - One Shot At Glory
Black Sabbath - The Writ
Pantera - Regular People
Iron Maiden - Back In The Village
Meshiggah - I