Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tíz őrült szörfözés a tömegben



Nagy élmény, ha az ember bejut az első sorokba kedvenc zenekara koncertjén, de az már kicsit kellemetlenebb, amikor crowd surfösök bukkannak fel felette, és alaposan fejbe rugdossák.

Vannak egészen őrült crowd surfölések, amelyek közül különösen emlékezetes a Five Finger Death Punch 2012-es Rock on the Range-es fellépése. A zenekar rajongói egyébként is hajlamosak bevadulni, amikor pedig Ivan Moody arra kéri őket, hogy menjenek oda pacsizni, garantáltan elszabadul a pokol. A felvételen jól látszik, hogy több százan adják hátra a "szörfölőket" és érdemes figyelni, ahogy egy üres kerekesszék is útnak indul.

Mike Pattont alapból is imádják a Faith No More rajongók, egy alkalommal azonban különösen a szívükbe zárták, amikor a színpadtól egészen a bárig adták hátra az énekest, aki végül felült a bárpultra és onnan énekelte el az Ashes to Ashes végét.

A Less Than Jake egyik orlandói koncertjén pedig olyan történt, amihez foghatót igazán ritkán látni: két biztonsági őr is beszállt a buliba, a rajongók pedig természetesen nagy örömmel adták őket körbe, és egész biztos, hogy mindenki életre szóló élményt szerzett.

 

 

Plusz egy...