Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tíz ütős dal, ami motivációt adhat a mozgáshoz



Sokan nehezen veszik rá magukat, hogy elkezdjenek rendszeresen sportolni, az alábbi tíz dal azonban megadhatja az ehhez szükséges plus motivációt.
 
10. Pantera - By Demons Be Driven: a Dimebag ütős riffjével felfegyverzett dal nemcsak bokszolók és pankrátorok bevonulózenéjének tökéletes, hanem a kezdőlökést is megadhatja, ha mondjuk futni szeretnénk.
 
 
 
09. Megadeth - Symphony Of Destruction: a Symphony Of Destruction is tökéletes választás, ha egy kis andrenalinlöketre van szükségünk sportolás előtt.
 
 
 
08. AC/DC - Hells Bells: talán már mindenki volt olyan sporteseményen, ahol bejátszották a Hells Bells intróját, ami már önmagában elég ahhoz, hogy mindenkit tűzbe hozzon.
 
 
 
07. Van Halen - Hot For Teacher: hasonló a helyzet a Hot For Teacher-rel: Alex Van Halen dobtémái már az első másodpercekben megadják a szükséges lendületet.
 
 
 
06. Ozzy Osbourne - Crazy Train: a Crazy Train szintén évtizedek óta kihagyhatatlan része a sportrendezvényeknek és a sportolók bemelegítésének, és nem is véletlenül, hiszen ki ne vonulna szívesen "csatába" Ozzy klasszikusára?
 
 
 
05. Rammstein - Du Hast: az elektronikával is bőven megtámogatott lüktetés garantáltan felpörget mindenkit, ráadásul edzés közben is bátran ordíthatjuk a "Du! Du hast! Du hast mich!” sorokat.
 
 
 
04. Metallica - Master of Puppets: a Metallica klasszikusa is tökéletes választás sportoláshoz, ráadásul a szurkolókat is garantáltan hangulatba hozza egy-egy nagy megmérettetés előtt.
 
 
 
03. Iron Maiden - The Trooper: természetesen az Iron Maiden sem hiányozhat a listáról, sőt, akár több daluk is felkerülhetett volna rá, de a The Trooper-rel biztos nem lövünk mellé, ha a felpörgetés a cél.
 
 
 
02. Metallica - Enter Sandman: az Enter Sandman-t szurkolók tízezrei éneklik együtt a legnagyobb sportesemények előtt, de bemelegítéshez is kiváló, nem véletlen, hogy erre edzett többek közt az amerikai baseball-liga két legendája, Mariano Rivera és Billy Wagner is.
 
 
 
01. Guns N' Roses - Welcome To The Jungle: talán az egész világon nincs olyan stadion és edzőterem, ahol ne csendülne fel időről időre a Guns N' Roses egyik legismertebb dala, ami 2020-ban is éppolyan hatásos, mint a megszületése idején.