Bejelentkezés

x
Search & Filters

"A többségnek fogalma sincs róla, milyen valójában a sikeres zenészek élete"

Ray Luzier 2007 óta dobol a Korn-ban, előtte pedig David Lee Roth csapatában játszott. A zenész egy friss interjúban elárulta, hogy könyvet ír az élményeiről és arról is beszélt, hogy szerinte sokan nincsenek tisztában azzal, hogy valójában milyen is egy sikeres zenész élete.
 
"A könyvem fele David Lee Roth-ról fog szólni. Nyolc évig játszottam vele és olyan sztorik történtek, amiket ki sem lehetne találni, úgyhogy bőven van miről mesélnem. Egyébként imádom David-et, szerintem ő a legnagyobb showman a világon. Októberben már a 14. évemet kezdem a Korn-ban, ami különösen annak tükrében fantasztikus, hogy a basszusgitárosunk, Filedy azt mondta a 2007-es csatlakozásomkor, hogy egy évünk van hátra... ehhez képest szerencsére még mindig itt vagyunk és már alig várjuk, hogy újra turnézhassunk, ha végre lemegy ez a rohadt vírus.
 
Azt figyeltem meg az évek során, hogy a többségnek fogalma sincs arról, hogy milyen egy sikeres zenész valójában. Azt hiszik, hogy rögtön zsebre vágunk egy jól fizető szerződést és vígan éljük a híres rocksztárok életét, pedig ez egyáltalán nem így van. Általában rengeteg sikertelen próbálkozás, kudarc és be nem váltott ígéret előz meg egy jó szerződést, és még ha ez össze is jön., akkor sincs garancia a hosszú távú sikerre. Azért is írok könyvet, hogy bemutassam, milyen az életünk valójában és mi kell ahhoz, hogy sokáig talpon maradjunk, mert a sok gyakorlás és a művészetünk tökéletesítése csak egy kis része ennek az egésznek."
 
A Korn idei Európa-turnéja ugyan elmaradt, de 2021. június 3-án fellépnek majd a Papp László Sportarénában.