Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Tool frontembere úgy érzi, rock 'n' roll klisévé vált a groupie-k miatt2022. május 24-én először ad önálló koncertet Budapesten a Tool, a banda frontembere, Maynard James Keenan pedig két másik zenekarban, az A Perfect Circle-ben és a Puscifer-ben is aktív, így bőven volt lehetősége megtapasztalnia a hírnévvel járó életet. Az énekes már hosszú évek óta boldog házasságban él, korábban azonban számtalan groupie-val volt futó kalandja, amelyek eleinte visszaigazolást jelentettek számára, később azonban rájött, hogy igazából csak klisés rocksztárrá vált emiatt.
 
"Mindenekelőtt az érdekelt, hogy minél többször szexelhessek. Az jelentette a visszaigazolást számomra, hogy a nők vágytak rám. Ez ellensúlyozta a családom, a tanáraim és mindazok véleményét, akik el akarták nyomni a bennem rejlő lehetőségeket. Végre jöttek olyan ismeretlen nők, akik átmenetileg mindent megadtak nekem. Korábban sosem tapasztaltam hasonlót, így ez a hirtelen jött erő felvillanyozó volt számomra. Ilyenkor nem is érdekelt semmi más, hiszen jól éreztem magam és élveztem a helyzetet, de aztán rájöttem, hogy igazából nem ez kell nekem és nem is tesz jót senkinek. Pontosan az a rock 'n' roll klisé lettem, amit mindig is gyűlöltem."
 
 
A Tool visszatér Európába a 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után. A várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol el Koppenhágában.
 
„Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk” - mondta Danny Carey. „Az elmúlt 18 hónap próbált finoman fogalmazni, de a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek.”
 
15 évvel az egyetlen magyarországi, Sziget fellépésük után 2022. május 24-én adják majd első önálló koncertjüket a Budapest Arénában.
 
Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A Tool Army tagjai számára szeptember 28-án 10 órától 24 órás elővásárlási lehetőség biztosított.