Bejelentkezés

x
Search & Filters

Törött bordákkal kezdte meg Tommy Lee a Mötley Crüe visszatérő turnéját



Eredetileg 2020-ra tervezte nagyszabású visszatérő turnéját a Mötley Crüe, a koronavírus miatt azonban végül csak idén június 16-án kerülhetett sor az első koncertre, amelyen a zenekar dobosa, Tommy Lee négy törött bordával lépett színpadra, ezért néhány dal után Tommy Clufetos (Ozzy Obourne, Black Sabbath) vette át a helyét. Az orvosok azt tanácsolták Tommy-nak, hogy pihenjen, ő azonban semmiképpen sem akarta kihagyni a turnét, sőt, a tervek szerint estéről estére egyre több dalban fog játszani.
 
Tommy Lee: "végre kibaszottul itt vagyunk és ti is itt vagytok velünk együtt, két és fél évvel az eredeti dátum után! Viszont el kell mondanom nektek, hogy úgy két héttel ezelőtt eltörtem nem egy, nem kettő, nem három, hanem négy kibaszott bordámat. Szívesen eldicsekednék vele, ha lenne valami jó sztorim erről és mondjuk Connor McGregor vert volna össze egy kocsmában, de nem ez történt. Na, mindegy. Remélem, így is kurva jól fogjátok érezni magatokat! A tesóm, Tommy Clufetos itt van velünk és segít átvészelni ezt az időszakot. Az orvosaim amúgy azt kérték, hogy egyáltalán ne játsszak. Elment az eszetek? Most kezdődik a kibaszott turné és nincs az az Isten, hogy én ezt kihagyjam! Még találkozunk, a show pedig megy tovább!"
 
Nikki Sixx: "kész csoda, hogy Tommy négy törött bordával lenyomta a fél koncertet, úgy, hogy az orvosai azt mondták neki, hogy pihennie kellene. Az egész banda nevében mondhatom, hogy nagyon büszkék vagyunk az erejére és a kitartására. Tommy estéről estére több dalban fog dobolni. Egy kibaszott vadállat! Ti mit csinálnátok, ha bordatörésetek lenne?"