Bejelentkezés

x
Search & Filters

Továbbra is dübörög a rock és a metál a Balaton parton!Tábor Fesztivál 2022.08.24-27. Alsóörs - "Sör, Sport, Szerelem és Rock’n’Roll a Balaton parton..."
 
A fesztiválok és koncertek világába nem éppen kellemes hangulat uralkodott az elmúlt 2 évben. A Tábor Fesztivál (ex-Zorall Sörolimpia), ugyanúgy megszenvedte a covid-ot, mint sokan mások, mellette még névváltoztatáson is keresztül mentek. Ezek ellenére 2020-ban egy pazar hangulatú, családias 500 fős bulit tartottak, 2021-ben pedig maximálisan igyekeztek, hogy olyan legyen a fesztivál élmény mint régen... 
 
Természetesen idén sem maradhat ki az alsóörsi rock fesztivál, hiszen a hazai zenei paletta képviselőinek túl nyomórésze jelen lesz a fesztiválon. A teljesség igénye nélkül fellép a Tankcsapda, a Road a Mobilmánia, a Lord, a Leander Kills, a Depresszió, a Nagy Feró és a Beatrice, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok, a Zorall és és még tényleg sokan mások... A több mint 30 zenekar 4 napon keresztül 3 színpadon lesz hallható. 
 
Gyere el Te is Magyarország legnagyobb rockházibulijára augusztusban a Balaton parton! Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában kaphatóak!
 
Jegyvásárláshoz klikk ide