Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Trillion nyári fesztivál- és klubkoncertekből, backstage jelenetekből, utazós videókból készítette legújabb videóját

A tavaly októberben megjelent Like Water lemezhez kapcsolódó negyedik videoklipjét mutatta be a Trillion. A Controversial-ra forgatott videót Szombath Máté rendezte, akárcsak a legutóbbi Trillion klipeket is (a The Chain-re készített videóval elhozta az idei Klipszemle "Legjobb vágás" díját. A nyári fesztivál- és klubkoncertekből, backstage jelenetekből, utazós videókból összevágott klip kifejezetten energikus jelenetei extrém (180 fps) lassítású technikával kerülnek összhangba a dallal.  
 
Szabó Lac: "Még a "The Chain" videoklipjének utómunkázási fázisában beszéltük Mátéval, hogy eljöhetne velünk néhány nyári koncertre a kamerájával. Az alap felvetés tőlem származik, miszerint egy finomabb dalra használjunk zúzósabb számokra forgatott, dinamikus képeket, nagyon nagyon belassítva, utazós és backstage jelenetekkel fűszerezve. A választás a Controversial-ra esett, ami tényleg az egyik legvontatottabb számunk, igazi anti-fesztivál dal, nem is játszuk élőben túl sűrűn, szóval nem az a fajta hangulat, amire az ember koncert klipet képzel el. Máté szerencsére nagyon rápörgött az ügyre (mint mindenre, amihez köze van) és gyönyörűen összehozta a képi világot a zenével, meg belepakolta ezeket a kis VHS snitteket, néhány élő hangot és ezektől annyira szeretni való lett, hogy oda meg vissza vagyunk mindannyian, tökéletes lenyomata annak, ami voltunk 2019-ben."
 
A videóban az alábbi helyszínek szerepelnek:
 
Fishing On Orfű, VOLT Fesztivál, Bánkitó Fesztivál, Dürer Kert, Művészetek Völgye (vihar miatt elmaradt a koncert), Malom Fesztivál, Tisza Presszó (Csongrád)
 
 
Fotó: Szombath Máté