Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tyr: európai turné és budapesti buli áprilisban a Heidevolk és a Dalriada társaságában



“Hel” címmel jelenik meg március 8-án a Feröer-szigetekről származó viking metalos Tyr új stúdióalbuma, a csapat első lemeze, amely már a Dalriadából kivált Rieckmann Tadeusz dobossal készült. Hosszú idő telt el a legutóbbi anyag óta, a Valkyrja még 2013 őszén jelent meg.
 
A márciusban érkező folytatásról az első előzetes dal, a szöveges videóval kísért “Fire And Flame” az alábbi linken hallgatható:
 
 
Ismert, hogy 2018 augusztusa óta Vörös Attila gitározik a Tyr koncertjein, és ugyan még nem lett hivatalosan a zenekar negyedik tagja, lényegében már annak számít, bár az új albumot még Attila érkezése előtt rögzítették. 
 
Az új lemezt a zenekar európai körútra viszi, a turnénak pedig budapesti állomása is lesz, méghozzá április 21-én a Barba Negra-ban.
 
A Tyr a pagan/folk metal vonalas holland Heidevolk-kal karöltve indul útnak. Utóbbi Vuur van Verzet (Fire Of Resistance) című nagysikerű, hatodik lemezét hozza el hozzánk. 
 
 
Külön büszkeséggel töltheti el a hazai közönséget, hogy a már félig magyar tagsággal operáló Tyr turnéjának vendége a Dalriada lesz, melynek révén a soproni zenekar megannyi külföldi fellépés és megjelenés után első nemzetközi “nagyturnéján” vesz részt. A budapesti állomás pedig szintén fontos mérföldkő és nagyszabású a csapat életben, hiszen 15. születésnapját ünnepli majd méltóképpen. 
 
“Nagy örömmel, és büszkeséggel hozzuk nyilvánosságra az idei évünk legfontosabb történését, az első alapos, komoly Európa- turnét, amin részt veszünk, és amelyet a Heidevolk, és Tyr zenekarok társaságában fogunk lebonyolítani. A három hetes, tíz országot érintő kanyar keretein belül 22 bulit fogunk adni, közte olyan fesztiválokkal, mint a Durbuy Rock, és a Ragnarok Fest.
 
A budapesti állomáson természetesen minden kedves Barátunkra számítunk!” -  Ficzek András a turnéról.
 
 
A Hammer Concerts bemutatja:
 
"The Tour From Hel"
Tyr
Heidevolk
Dalriada
2019.04.21.
Barba Negra Music Club
 
Jegyárak:
 
4999 Ft - early bird, kizárólag a Rock1 online rendszerén február 28-ig
5999 Ft - elővételben
6999 Ft -  a koncert napján és a helyszínen