Bejelentkezés

x
Search & Filters

U.D.O., Hooligans és Lord februárban a Barba Negrában



Másfél hónap szünet után áll újra színpadra a Hooligans. Kiss Endiék február 15-én a Barba Negra Music Clubban törik meg a csendet, és adnak várhatóan egy hatalmas koncertet. Előző napon a rock elpusztíthatatlan megtestesítői, azaz a Lord zenél.

- December 27-én volt a lemezbemutató koncertünk, azóta nem álltunk színpadon – mondta Kiss Endi, a Hooligans dobosa. - Újra próbaterembe vonulunk, hogy felelevenítsük az ott elhangzottakat és egy klubbuli keretében újra nagy bulit csináljunk a tripla platinalemez státuszt elért História dalaiból úgy, hogy emellett az összes nagy Hooligans dal is megszólaljon. Hála az égnek “munkával” telik a Valentin nap, és a közönséggel ünnepeljük közösen. A Királylányaink mindenképpen készüljenek meglepetésre!

 


A Hooligans előzenekara a 6test. A belépő elővételben 2000, a koncert napján a helyszínen 2500 forint. Ezt megelőzően, február 14-én a tavalyihoz képest megújult repertoárral lép a Barba Negra klub színpadára a Lord. Bő másfél órás, erős programot ígérnek rajongóiknak, a megszokott lordos lelkesedéssel. Előzenekar a Triász. A jegy elővételben 1800, a koncert napján a helyszínen 2300 forint.

 


Február 13-án pedig ismét magyar színpadon játszik minden idők leghitelesebb heavy metal generálisa, Udo Dirkschneider. Az Accept egykori és az U.D.O. jelenlegi vezére Steelhammer című új lemezét, és megfiatalodott zenekarát mutatja be a Barba Negra Music Clubban.

 


Az események:

https://www.facebook.com/events/211904145674792/
https://www.facebook.com/events/197673300437650/

Részletek:

http://www.barbanegra.hu/
www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB
 

Címkék: 
U.D.O.
Hooligans
Lord