Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új bandával tér vissza Kerry King



Kerry King néhány napja még arról beszélt, hogy szerinte túl hamar vonult vissza a Slayer, most viszont már egy új projektről számolt be, amit eredetileg tavaly szeretett volna beindítani, de jelen állás szerint erre majd csak 2022 végén kerül sor.
 
"Az utolsó turné minden koncertjén bedobáltam egy csomó pengetőt a rajongóknak, és mindig volt két olyan, amelyen a 'Reborn in 2020' felirat szerepelt, mivel akkor még úgy terveztem, hogy 2020-ban ismét turnézni fogok, de aztán persze jött a pandémia, ami mindent megváltoztatott. Idén már valamivel jobb a helyzet, de továbbra is mindenféle nehézségekbe ütköznek azok, akik turnézni próbálnak, úgyhogy én egyelőre 2022 végével számolok, aztán majd meglátjuk, mit hoz a következő év. Azt semmiképp sem szeretném, hogy feleslegesen keltsek felhajtást az új projektem körül. Csak annak látom értelmét, hogy akkor keljünk útra, amikor ezt az éppen érvényben lévő feltételek már viszonylag zökkenőmentesen lehetővé teszik.
 
Azért sem beszéltem még nyilvánosan erről az egészről, mert tényleg nem szeretném elkapkodni. Ahogy már mondtam, tervben van egy turné, de egyelőre nem árulok el semmit se a bandáról, se egy esetleges albumról, se bármi másról. A lényeg az, hogy előbb-utóbb biztosan láthattok majd engem, és ígérem, hogy kurva jó lesz!"