Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új dallal érkezik Budapestre a Steel Panther: 'All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)'

Június 17-én a Barba Negra Track-ben adja első magyarországi koncertjét a Steel Panther, és kiderült, hogy szeptember 26-án megjelenik a csapat új albuma is, a Heavy Metal Rules, amelyről most befutott az első előzetes, dal az All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight), amit valószínűleg élőben is hallhatunk majd a jövő heti bulin. A banda természetesen egy tőlük megszokott hangvételű üzenetet is csatolt a nótához.
 
"A Heavy Metal Rules lesz a tökéletes partialbum. Fogósabbnál fogósabb himnuszok követik rajta egymást. Ez a lemez lesz a tökéletes háttérzene a heavy metal életetekhez. Az elsőként bemutatott dal, az All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight) a tökéletes dal önmagunk szeretetéről és a helyes önkép kialakításáról. Ezt a számot kell feltennetek, ha szeretnétek megalapozni a hangulatot! Akár önmagatokkal készültök szexelni, akár zsinórban 17 csajjal."
 
 
 
A Heavy Metal Rules album dallistája:
 
01. Zebraman 
02. All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight) 
03. Let's Get High Tonight 
04. Always Gonna Be A Ho 
05. I'm Not Your Bitch 
06. Fuck Everybody 
07. Heavy Metal Rules 
08. Sneaky Little Bitch 
09. Gods Of Pussy 
10. I Ain't Buying What You're Selling
 
 
A Concerto Music bemutatja: 
2019. július 17., szerda 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
Steel Panther, Atomic Playboyz koncertek
 
Belépő: július 1-től 8900 Ft
 
Jegyek kaphatók a www.rock1.hu és a www.tixa.hu weboldalakon, a Ticketportal hálózatában, valamint postai utánvéttel a www.concerto.huoldalon, továbbá a CD Pince és Headbanger üzletekben és a Barba Negra Track pénztárban.