Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új dallal és klippel jelentkezett Jack White, a The White Stripes korábbi frontembere: 'Connected By Love'

Jack White ma megjelentette 'Connected By Love' című vadonatúj dalát a várva várt 'Boarding House Reach' című szólólemezéről, amely rövidesen a Third Man/XL Recordings kiadónál lát napvilágot. White nemcsak egy új szerzeményt mutatott be, hisz a digitális kislemez tartalmazza a "Respect Commander" című szintén új felvételt. Mindkét track elérhető világszerte a digitális zenei szolgáltatásokban. A 7" kislemez változat már most elérhető a Third Man Records-nál és a független lemezboltokban is kapható világszerte. 
 
A különlegességek kedvelőinek egy limitált példányszámú, háromszínű 7" kislemez is kapható lesz a Third Man Records nashville-i és detroiti üzleteiben - mindössze egyetlen napig, január 13-án, szombaton. További információk a rajongóknak szánt exkluzív példányokról itt: thirdmanrecords.com.
 
A "Connected By Love" egy gondolatébresztő vizuális alátámasztást kapott a Los Angelesben és Nashville-ben forgatott klip formájában, Pasqual Gutierrez rendezésében. Nézd meg a klipet itt! 
 
 
Jack White a "Connected By Love" producere is egyben, a dalt a New York-i Sear Soundban és a Los Angeles-i Capitol Studiosban, valamint a nashville-i Third Man Studióban rögzítették - ez az első alkalom, hogy White New Yorkban és Los Angelesben dolgozott albumfelvételen.
 
A dalban White énekel, billentyűn és akusztikus gitáron is játszik, rajta kívül pedig egy sor figyelemreméltó zenész dolgozott a lemezen: Louis Cato dobos (Beyoncé, Q-Tip, John Legend), Charlotte Kemp Muhl basszusgitáros (The Ghost of a Saber Tooth Tiger), valamint DJ Harrison, Neal Evans (Soulive, Talib Kweli, John Scofield), Bobby Allende (David Byrne), továbbá a háttérvokálokat Ann és Regina McCrary biztosítják a nashville-i gospeltrióból (The McCrary Sisters).
 
Jack White a 'Boarding House Reach' című eljövendő albumát olyan fesztiválfellépésekkel ünnepli, mint a Shaky Knees Atlantában (2018. május 4-6.), a Boston Calling (2018. május 25-27.) és a New York-i Governor's Ball (2018. június 1-3.). További dátum hamarosan napvilágot látnak - turné- és jegyinformációkat a jackwhiteiii.com/tour-dates oldalon találhatunk folyamatosan.