Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új dallal és klippel jelentkezett a New Friend Request: 'Hiányzik'



'Hiányzik' címmel érkezett meg a budapesti New Friend Request zenekar év végén, 'Lélekgyilkosság' címmel megjelenő nagylemezének második előfutára. 
 
A modern metál négyes eseménydús évet tudhat maga mögött, ami az 5 éves jubileumuk fényében zajlott. Számos sikeres vidéki klubkoncert és fesztivál fellépés mellett, áprilisban lehetőséget kaptak a hazánkba látogató Bullet For My Valentine előzenekaraként is.
 
Az új nagylemez már csak hab lesz a zenekar születésnapi tortáján, amihez most egy igen erős felvezetést kaptunk az új dal formájában, aminek a klipjét a frontember, Kerecsen László saját filmes csapata készítette. 
 
"Egy lendületes, energiával teli klipet szerettem volna, mindennemű mellékszál és túlgondolás nélkül. Ha nem így teszünk, akkor a kép szembement volna a szám mondanivalójával. Ennek egy olyan őszinte, kompromisszummentes rock videónak kellett lennie, amilyen maga a dal is. 
 
A klip szövege arról szól, hogy rengeteg tehetséges, valódi értékekkel bíró produkció létezik, amikben hosszú évek kemény munkája van. Ezzel szemben sajnos a mai zeneipar eljutott oda, hogy egyik napról a másikra sztárt csinálnak valakiből és bárkinek elérhető az a lehetőség, hogy pénzért ismeretséget, like-okat, nézőket vegyen magának. 
 
 
Nekünk megvan a saját útunk, amin halad a zenekar és nem szoktunk se jobbra, se balra nézni, csak előre megyünk. Viszont sajnos már a közvetlen környezetünkben, a rock világon belül is érezzük ezeknek a jelenségeknek a súlyát, aminek nagyon nem kéne erről szólnia, hiszen a rockzene egy őszinte műfaj, ami nem függhet "darabszámoktól"."
 
A zenekar legközelebb élőben 2019. január 18-án a Barba Negra színpadán látható Budapesten, a Fish! és a Polytrip társaságában.
 
A zenekar hivatalos oldalain folyamatosan nyomon tudjátok követni az aktualitásokat és első kézből értesülni az újdonságokról!