Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új dalokon dolgozik a Mastodon, Brent Hinds pihenőre vonul



Brann Dailor, a Mastodon dobosa egy új képet töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen ő a felszerelése mögött ül, vele szemben pedig Bill Kelliher gitáros áll és a leírás szerint éppen új dalokon dolgoznak, ami egybevág Dailor korábbi nyilatkozatával, miszerint az Emperor Of Sand turné után kezdenek el komolyabban foglalkozni a következő albummal.
 
"Nálunk tulajdonképpen folyamatosan zajlik a munka és mindig a következő lépésen agyalunk. Minden ötletünket félretesszük a későbbiekre és akár abból is lehet egy új dal, ha Bill vagy Brent csak úgy elkezd pengetni valamit a gitárján. A tényleges munka viszont szerintem a jövő év elején indul majd. Akkor átnézzük az eddigi riffeket és ötleteket, és meglátjuk, mit lehet kihozni belőlük."
 
Az viszont kérdéses, hogy Brent Hinds részt vesz-e ebben a munkában, ugyanis egy szeptemberi interjúban azt mondta, hosszabb pihenőre van szüksége.
 
"Most nem fogok zenélni egy-két évig. Szeretnék feltöltődni és rendesen összeszedni magam. Persze nem hagyok fel a zenéléssel, de ha valaki azt szeretné, hogy jó teljesítményt nyújtsak, akkor hagyjon pihenni legalább egy évig."