Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új Red Swamp videó: a “Push” lesújt és nyomot hagy



A Red Swamp vadonatúj klipjét a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben forgatta legutóbbi koncertjükön. A szmókermetál nagykövetei május 14-én szombaton a Szimpla Kertben tartják ingyenes, önálló lemezbemutatójukat.
 
“Imádunk Fehérváron játszani, mindig hatalmas hangulat vár minket és végre alkalmat kerítettünk, hogy ezt megörökítsük az új “Time to Die“ lemezünk egyik legjobb dalához. Nagy köszönet és hála a klipben szereplő fehérvári mocsártábornak és a Nyolcas stábnak, akik minden egyes alkalommal odateszik magukat és felejthetetlen bulikkal ajándékoznak meg minket.” - Kovács Greg, énekes.
 
Íme az új videóklip:
 
 
A banda május 14-én szombaton a Szimpla Kertben tartja ingyenes, önálló lemezbemutatóját, ahol eljátszák a teljes új nagylemezt, valamint a Tiszassippi és Desertdrive lemezek örökzöld slágerei is helyet kapnak.
 
A nagyszabású koncertre több vendégzenész is beköszön: a Red Swamp korábbi gitárosai (Giba Nándi, Makay Andris) és a Time to Die-on közreműködő hathúrhuszárok, Takács “Jozzy” József (Hellfreaks, Toxic Twins Project) és Sipos Andris (Dead Grey) is emelik az est szív-vonalát.
 
Addig is hallgassátok a “Time to Die”-t és kövessétek a Red Swampot YouTube-on, Facebookon, Instagramon, és mondjátok el nekik hogy tetszik a lemez.
 
 
A Red Swamp hivatalos elérhetőségei: HonlapFacebookInstagramShopYouTubeBandcampSpotifyApple Music/iTunesDeezerAmazon Music