Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új szöveges videó a decemberben Budapesten koncertező The Dead Daisiestől: ’Can't Take It With You’



A The Dead Daisies így mutatta be a ’Can't Take It With You’ című dalt: „Még több gyors autó, jachtok, villák, gyönyörű nők, és több pénz, mint amiről valaha is álmodni mernél. Kössétek be a biztonsági öveket a mai kibaszott nagy partyra, mert mindezt nem vihetitek magatokkal, de valóban magatokénak érezhetitek, mielőtt elindultok!”
 
Doug Aldrich gitáros így beszélt a dalról: „A dal a mértéktelenségről szól! Néha semmi nem elég. Maxolj ki minden egyes napot és élvezd az életet, mert mindent nem vihetsz magaddal! Olyan dalok ihlették, mint a 'Whole Lotta Love' a Zeptől, vagy az 'Iron Man' a Sabbathtól. Nem fogod direkten kihallani belőle ezeket, de vannak hasonlóságok. Írás közben előjönnek a példaképeid.”
 
Deen Castronovo dobos hozzátette: „Ez az első dalom Daisyként! A dal görbe tükröt mutat a gazdag rocksztároknak/színészeknek és a mértéktelenségnek, ami a 70-es és 80-as éveket jellemezte.”
 
 
A ’Can't Take It With You’ egyébként a The Dead Daisies ’Burn It Down’ című albumáról származik, ami idén április 6-án jelent meg.
 
A hard rock szupergrup december 12-én idén immár másodjára koncerteznek Budapesten, a májusi Track-es fellépésük után ezúttal a Barba Negrában!
 
a Livesounds bemutatja: Welcome To Daisyland – EU Winter Tour 2018
2018. december 12., szerda 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
The Dead Daisies koncert
 
Belépő: november 30-ig 6900 Ft, utána 7500 Ft
 
Jegyek kaphatók a Tixa és Rock1 weboldalakon, a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában, valamint CD Pince, Headbanger és Hammer Zenebarlang üzletekben, és a Barba Negra recepcióján.