Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új szupergroup alakult az északi metal színtér meghatározó tagjaibólCemetery Skyline néven új szupergroup alakult, amelyben az északi metal színtér olyan ismert arcai fogtak össze, mint Mikael Stanne (Dark Tranquillity, The Halo Effect), Markus Vanhala (Insomnium, Omnium Gatherum, I Am The Night), Santeri Kallio (Amorphis), Victor Brandt (Dimmu Borgir, Witchery, ex-Entombed/Entombed A.D., ex-Firespawn) és Vesa Ranta (Sentenced, The Abbey), Violent Storm című első dalukat pedig már be is mutatták.
 
Vanhala így vezette fel az új projektet: "az előrejelzés szerint fokozatosan terjedő goth vihar várható északról! A dal hangulatát Gotheborg késő esti üres útjai ihlették, amelyek bár magányosak, mégis sajátos szépséget őriznek magukban. A klipet Patric Ullaeus rendezte és azt mutatja be, hogyan is jött össze ez a furcsa baráti társaság. Mindannyian átsétálunk egy régi temetőn és először találkozunk zenekarként."
 
A Cemetery Skyline első koncertje az augusztus 18-20. között megrendezésre kerülő John Smith fesztiválon lesz Finnországban, Laukaa városában.