Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új szupergrup alakult a Black Sabbath basszusgitáros, Geezer Butler-rel a soraiban! - Itt az új klip!



Érdemes lesz megjegyezni a Deadland Ritual nevet, amely egy igazi szupergrupot takar, ahol Geezer Butler (Black Sabbath), Matt Sorum (Guns N' Roses), Steve Stevens (Billy Idol) és Franky Perez (Apocalyptica) játszik együtt, most pedig első dalukat is bemutatták, amely a Down in Flames címet kapta, a tagok pedig elárultak pár dolgot a bandáról.
 
Matt Sorum: "Szerettem volna egy új zenekart és miután kitaláltam a Deadland Ritual nevet, felhívtam Steve-et és Franky-t. Eleinte csak annyi volt a célunk, hogy kemény rockzenét játsszunk, de amikor megkerestük Geezer-t és igent mondott, tudtam, hogy ez a banda nagy dobás lehet."
 
Geezer Butler: "Éppen az új szólóalbumomon dolgoztam, amikor a fiúk megkerestek. Örültem a lehetőségnek, mert számomra az a természetes, hogy zenekari közegben alkossak. Alig várom, hogy élőben is bemutatkozzunk ezzel az új csapattal!"
 
Steve Stevens: "A gitárosoknak gyakori problémája a stúdióban, hogy nehéz kialakítaniuk a megfelelő hangzást, ami jól érvényesül a többi hangszer mellett, de ezúttal szó sem volt ilyesmiről. Geezer basszusgitárja és az én gitárom tökéletesen szólt egymás mellett, a végeredmény pedig nagyon izgalmas lett. Hatalmas öröm számomra, hogy egy olyan zenésszel játszhatok együtt, aki mindig is az egyik nagy bálványom volt."