Bejelentkezés

x
Search & Filters

Újabb csapást mér a hallójáratokra Magyarország "legthrashebb" thrash csapata, a Mörbid Carnage

Ezúttal a két dalt tartalmazó kislemezzel, a Southland Fist-tel, melynek borítója elárul mindent azoknak, akik esetleg nincsennek tisztában a műfajjal, vagy magával a zenekarral. Az albumot meghallgathatjátok a cikk végén, es digitálisan meg is vehetitek a zenekar Bandcamp oldalán. Kézzel fogható formátumban csupán 36 darabra limitált, 7 inches, fekete bakeliten fog megjelenni, ami az igazi die hard thrash fanoknak kötelező.

A zenekar felállásában is történt némi változás. A tavaly távozott bőgős, Necrofaust helyére egy fiatal fanatikus, Reaper lépett, akit az Alcoholic Terror és a Gravecrusher brigádokból lehet ismerős, így 100%-osan szegedivé vált a Mörbid Carnage, mely tagjai olyan kiváló zenekarokban is megmutatták már tehetségüket, mint az Ahriman, a Fagyhamu, az Athame, a Masquim Xul, a Hexenwood, a Coffinborn, a Militia... és még hosszú percekig sorolhatnám.

Ezek után már csak egy pár koncertet kéne, hogy adjon a Mörbid Carnage, ugyanis energia és agresszió van a csapatban bőven, viszont sajnálatos módon rég láthatta már őket a közönség. És talán ez az egyetlen dolog, ami felróható a számlájukra.