Bejelentkezés

x
Search & Filters

Újabb hazai instrumentális gyöngyszem látott napvilágot

Megjelent Jónás Tamás harmadik instrumentális rock EP-je, amelynek címe: The Four Seasons - Part 3: Autumn. Az EP annak a pár éve indult konceptalbum-sorozatnak a harmadik része, amelyben a négy évszak hangulatainak zenei megjelenítését követheti végig a hallgató.
 
A négy tételből álló új zene az ősz világát mutatja be, a kora ősztől a tél beköszöntéig. Ez tükröződik a számok címében is: The Golden Times, Like Mixing Colors, Dance of Leaves, On the Edge.
 
 
A konceptalbum-sorozat első két része, a „Spring” és „Summer” az elmúlt években jelent meg, és Tamás ezzel a sorozattal a modern instrumentális post-rock/neo-prog stílust képviseli.
 
 
 
A lemez a szerző Bandcamp oldalán máris kapható, és megtalálható az online zeneáruházakban és streaming alkalmazások kínálatában is (iTunes, Spotify, Deezer, stb).
 
A teljes album-sorozat összesen 4 EP-ből áll majd, hamarosan kezdődnek a „Winter” számainak felvételei. Az eddig megjelent évszakok is elérhetők itt:
 
A gitárosok pedig Jónás Tamás friss online tananyagában egy egyszerűen kivitelezhető és mégis rendkívül gyors futamot tanulhatnak meg, amely az új album 3. számában található.